Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Cégek Vonyarcvashegy képes leírás - Vonyarcvashegy.tlap.hu
részletek »

Cégek Vonyarcvashegy - Vonyarcvashegy.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: vonyarcvashegy.tlap.hu » Cégek Vonyarcvashegy
Keresés
Találatok száma - 11 db
Blonder Serfőzde

Blonder Serfőzde

A Blonder Vonyarcvashegyen, a Balaton északi oldalán, Keszthelytől 6 km-re a 71-es főút 97-es kilóméterkőjénél egész évben várja kedves vendégeit!

Erka Team- Könyvelés

Erka Team- Könyvelés

Az Erka Team Könyvelő és Adószakértő Kft 2003, elődje a Sályi Szolgáltató Bt 1988 óta van jelen a számviteli szolgáltatás területén. Két telephellyel rendelkezik, Budapesten és Vonyarcvashegyen. Ügyfeleink között találhatók társas vállalkozások (Bt, Kft, Kkt), egyéni, illetve EVA-s vállalkozások. A könyvelést, adótanácsadást, könyvvizsgálatot, illetve egyéb ügyviteli feladatok ellátását cégünk megfelelő szakmai háttérrel végzi. A számviteli szolgáltatási szakterületen adótanácsadói, adószakértői, szakirányú felsőfokú PM által regisztrált mérlegképes könyvelői, illetve okleveles könyvvizsgálói végzettséggel rendelkezünk. A szakmai háttéren túl cégünk színvonalas irodával, valamint informatikai háttérrel is az Ön rendelkezésére áll. Célunk hosszú távú együttműködés kialakítása, pontos és felelősségteljes munkavégzéssel ügyfeleink bizalmának elnyerése.

Hévíz és Vidéke Takarék

Hévíz és Vidéke Takarék

Hévíz és Vidéke Takarék Vonyarcvashegy, Kossuth u. 42. Tel: 83/348-788 A weboldalon megjelenő információk, adatok, feltételek, meghatározások és leírások kizárólag tájékoztatásul szolgálnak, illetve módosulhatnak, azok teljességéért, pontosságáért a Hévíz és Vidéke Takarékszövetkezet felelősséget nem vállal. A weboldalon megjelenő termékek, szolgáltatások kizárólag a figyelemfelkeltés célját szolgálják, nem minősülnek a Hévíz és Vidéke Takarékszövetkezet részéről nyilvános tájékoztatónak és ajánlattételnek. Hiteleink esetében a hitel megítélése a hitel nyújtója, a Hévíz és Vidéke Takarékszövetkezet hitelbírálatának függvénye.

Isotrade 93 Szigeteléstechnikai Kft.

Isotrade 93 Szigeteléstechnikai Kft.

Isotrade 93 Szigeteléstechnikai Kft. 8314 Vonyarcvashegy, Török Bálint u. 2. Telefon: +36 (83) 314-009

Katedra Nyelviskola és Nyelvvizsgahely

Katedra Nyelviskola és Nyelvvizsgahely

A Katedra Nyelviskola Keszthely a belváros szívében, a Georgikon Egyetem A és B épületei között várja a tanulni vágyó diákokat. Működésünk kezdetétől eredményesen képviseljük a kiscsoportos, (max. 6 fővel induló) kommunikációs képzésen alapuló nyelvoktatást. A tanfolyami időpontok széles választékából mindenki könnyen megtalálja a számára megfelelőt. Nemcsak a kurzusnapok, időpontok, hanem az intenzítás is számos variációt biztosítanak. Tanfolyamainkon a hallgatóknak lehetőségük van hagyományos ütemben (heti 2 x 2 órában) vagy intenzíven (heti 2 x 4 óra) tanulni a választott nyelvet, nyáron pedig nagy sikerrel indulnak a szuperintenzív (heti 4 x 4 óra) tanfolyamok. Csoportos tanfolyamaink mellett az egyéni nyelvtanulás (Privát Katedra) is népszerű. A képzések angol, német, orosz, olasz, spanyol, francia eszperantó és latin nyelven folynak leginkább helyben, a Keszthelyi Katedra Nyelviskolában, de igény szerint a környező településeken biztosítunk kihelyezett képzéseket. A keszthelyi Katedra Nyelviskolában, akkreditált intézményként, 2 -féle nyelvvizsgát lehet letenni, hogy hallgatóinknak ismert környezetben legyen lehetőségük próbára tenni nyelvtudásukat. Az egyik az államilag elismert kétnyelvű társalKODÓ valamint ennek szaknyelvi testvére" a gazdálKODÓ (idegenforgalmi, üzleti), a másik a nemzetközi TELC nyelvvizsga.

Kistermelő Borászok Szövetsége

Kistermelő Borászok Szövetsége

Kistermelő Borászok Szövetsége Címünk: 8314-Vonyarcvashegy Major köz 1-3. Tel/Fax:0036-83/349-598 email: szakcsoport@freemail.hu Engedje meg, hogy röviden bemutassam Önnek borgazdaságunkat. Pincénk a 84-es főút mellett, a Bacchus étterem mögött a főúttól 50 méterre található. A közel 200 éves pincénk az egykori Festetics családi birtok része volt. Szövetkezetünk 26 éve vásárolta meg, felújította, bővítette, korszerűsítette. Kellemes időtöltést kívánok. Tisztelettel: Seffer Imre Elnök

Könyvelés, Adótanácsadás - Könyvelő iroda online

Könyvelés, Adótanácsadás - Könyvelő iroda online

Könyvelés vagy még annál is több? Számos könyvelő cég közül kiemelkedően széleskörű könyvelő szolgáltatásokat biztosítunk egyszerűen, online. Felejtse el a papíralapú könyvelés miatti bosszúságot. Könyveltessen online egyszerűen. A számlák könyvelése úgy, ahogy eddig még senki: bizonylatait, számláit töltse fel ügyfélkapun keresztül saját gépéről. Új ügyfeleink most scannert kapnak ajándékba! Könyveltessen otthonról kényelmesen, az ország bármely pontjáról!

Polgár S Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.

Polgár S Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.

Polgár S Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. 8314 Vonyarcvashegy, Rákóczi u., 30/2 Telefon: +36 (92) 321-929

Scooter Leather Bt.

Scooter Leather Bt.

Bőrruházat és motoros kiegészítők. Üzletünk: Vonyarcvashegy Fő út 74. Telefon: 83 348 125

Hirdetés
Tartós Szőrtelenítés

Tartós Szőrtelenítés

Tartós Szőrtelenítés Olyan csúcstechnológia, mellyel a nem kívánatos szőrzetet nagy hatékonysággal szüntetjük meg. Nem csak nőknek, férfiaknak is! Bőr fiatalítás - Fotorejuvenáció: - kollagénrost képződés fokozása - mimikai ráncok, aknés hegek mélységének csökkentése - pigmentfoltok kezelése Kedvező árak! Ingyenes tesztkezelés! Részletes tájékoztatás és bejelentkezés: 8314 - Vonyarcvashegy, Berzyenyi Dániel utca 36. Tel.: 0683/348-117 Mobil: 0670/381-3660

Yellowstone Kőkereskedés

Yellowstone Kőkereskedés

Termékek: - gneisek - kerti kövek - homokkövek - kvarcitok - mészkövek - panelok A természetes kőzetből készült termékeket nem lehet teljesen azonos színben, vastagságban és minőségben szállítani, mindegyik egyedi darab. Ebből következően az eltérés megengedett még akkor is, ha a szállítmány az előre bemutatott mintalaptól eltér. Mintalapok csak az információ adás célját szolgálják, szín és struktúra szempontjából nem kötelező érvényűek. A termékek a mindenkori kőzet előfordulás függvényében állnak rendelkezésre. A burkolókövek fagyállósága csak abban az esetben garantálható, ha megfelelő technológiával történik a felragasztásuk a fugázásuk és a kőkezelésük. A palettán 1 m2 alapterületre rakott, szabálytalan kövek csak abban az esetben adják ki az 1 m2 burkolófelületet, ha ugyanolyan módon (tág fugával) burkolnak velük mint ahogyan a palettán elhelyezkednek. Vásárlás esetén a palettán fugaközzel elhelyezett kövek felülete a meghatározó. Amennyiben szűkebb fugával kíván burkolni, úgy minimum 10%-kal több burkolókőre van szükség. Ha a követ tovább illeszti (szabja vágja, töri) úgy további anyagveszteséggel kell számolni.

Tuti menü