Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Menetrendek Közlekedés képes leírás - Vonyarcvashegy.tlap.hu
részletek »

Menetrendek Közlekedés - Vonyarcvashegy.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: vonyarcvashegy.tlap.hu » Menetrendek Közlekedés
Keresés
Találatok száma - 7 db
Bakony Volán Zrt.

Bakony Volán Zrt.

Remélem, hogy oldalainkat böngészve sok hasznos információhoz tudjuk Önt juttatni mind a menetrendi, mind egyéb szolgáltatásainkhoz kapcsolódó tájékoztatással. Érdekesség a városok közlekedését bemutató interaktív térkép. Társaságunkat ezúton szeretném az Ön figyelmébe ajánlani. A Bakony Volán Zrt. alapvetően Veszprém megye északi területének közúti tömegközlekedési igényeinek ellátását biztosítja. A Bakony közelségét nemcsak nevünkben, mindennapjainkban is érezzük. Páratlanul szép, ám kalandos útjai, szeszélyes természeti erői szinte az év minden szakaszában tartogatnak számunkra erőpróbákat. Ezekkel nap mint nap úgy kell megbirkóznunk, hogy az utasaink előtt észrevétlen maradjon. Feladataink nem érnek véget a hegy lábainál. Térségünket a megye és az egész ország tömegközlekedési hálózatába is be kell kapcsolnunk. Stratégiánkat megismerve látni fogja, hogy számtalan összetett feladat megoldása vár ránk. Teljesítésükhöz magasan képzett szakembereink mellett az Ön támogatására is számítunk.

Balaton Volán Zrt.

Balaton Volán Zrt.

A Balaton Volán Személyszállítási Zrt jelenlegi szervezeti formában 1998. január 1-től tevékenykedik. Alapvető tevékenységi körébe a menetrendszerű közúti távolsági (helyközi) személyszállítás, a nem menetrendszerű közúti távolsági személyszállítás és a menetrendszerű közúti helyi személyszállítás tartozik. Az alapfeladatok mellett a helyi adottságokat figyelembe véve a társaság egyéb kiegészítő műszaki tevékenységet végez. A társaság 178 autóbusszal szolgálja ki a helyi, helyközi és különjárati igényeket.

Balatoni Hajózási Rt.

Balatoni Hajózási Rt.

Balatoni Hajózási Rt. hivatalos oldala. A balatoni személyhajózás 1846. szeptember 21-én indult meg. Ezen a napon bocsátották vízre az első gőzhajót, a Kisfaludyt. Az elmúlt több, mint 150 év alatt cégünk a balatoni turizmus meghatározó részévé vált. Társaságunk a legnagyobb hajózási cég a tavon, legismertebb tevékenységei a személyhajózás, kompközlekedés és vitorláskikötők üzemeltetése. A balatoni személyhajó-forgalom nagy részét 24 motoros személyhajó és egy 25 fő befogadóképességű vitorlás bonyolítja le. A Balaton északi és déli partja között a híd szerepét tölti be a Szántódrév-Tihanyrév útvonalon közlekedő 4 kompunk. Évente több százezer utas és jármű kel itt át. A személyhajóink ma már a Balaton 22 kikötőjét érintik. A legtöbb kirándulóhajó a Tihanyi-félsziget és a badacsonyi borvidék nevezetességeinek megtekintésére szállítja utasait. A menetrend szerinti járatokon kívül sétahajók, diszkóhajók és igény szerint különhajók indulnak. Egyre nagyobb népszerűségnek örvendenek rendezvényhajóink, ahol a legmagasabb igényeket is kielégítő vendéglátással állunk megrendelőink rendelkezésére.

FlyBalaton Repülőtér

FlyBalaton Repülőtér

A Sármellék nemzetközi repülőtér. Dunántúl legfontosabb és egyben legnagyobb forgalmú repülőtere, Magyarország öt nemzetközi repülőterének egyike; a második legforgalmasabb. A repülőtérre jelentős számú charter járat érkezik, és a menetrend szerinti járatok folyamatos bővülése várható. 2005 óta a nemzetközi utazóközönség előtt a könnyebben megjegyezhető és kimondható FlyBalaton néven ismert. Egyes menetrendekben csak mint Balaton repülőtér van feltüntetve.

Máv Menetrendek

Máv Menetrendek

MÁV Start,vasút,vonat,személyszállítás

Menetrendek

Menetrendek

A Tömegközlekedés Hivatalos Menetrendjei. Az oldalon megtaláljuk a Volán Menetrendeket, Máv és Máv-Start ZRt. menetrendjét a Gysev Zrt. bel- és külföldi menetrendjét, Bkv Menetrendek, Malév Zrt. menetrendjeit és a Mahart Menetrendjeit.

Zala Volán Zrt.

Zala Volán Zrt.

Honlapunk 1998 márciusában indult útjára a világhálón. Minden, amit cégünkről tudni kell és tudni érdemes, megtalálja folyamatosan frissített oldalainkon. Mint minden emberi agy és kéz által alkotott dologban lehetnek hibák, hiányosságok - így a mi munkánkban is - ezért köszönettel veszünk és kérünk minden építő kritikát, javaslatot. E-mail címünk: info@zalavolan.hu Cégünk és jogelődje immár több mint 50 éve áll az utazóközönség szolgálatában. 1992 december 31-e óta részvénytársaság formájában működik. Nehéz gazdasági körülmények között próbálunk eredményesen gazdálkodni, miközben arra törekszünk, hogy szolgáltatásainkkal az utasok igényeit minél magasabb színvonalon elégítsük ki. Elsődleges feladatunk a Zala megyei helyi és helyközi személyszállítási igények kielégítése, valamint az ország fővárosával és nagyobb városaival való összeköttetés biztosítása a távolsági autóbuszjáratok révén. Évente mintegy 64 millió utast szállítunk 24 millió kilométert megtéve. Ezen túlmenően négy városban működő utazási irodával jelen vagyunk az utaztatási piacon, ahol a széles választékú, elfogadható áron kínált útjainkkal, korszerű luxusautóbuszainkkal egyre több utas bizalmát élvezzük. Fő tevékenységünk mellett a legnagyobb volument a személyszállítás hátterét biztosító járműkarbantartó és szervizszolgáltatás képezi. Saját járműparkunk javításán felül széles szolgáltatási palettával hét telephelyen, tapasztalt szakembergárdával, korszerű diagnosztikai eszközökkel állunk a külső ügyfelek rendelkezésére. Több gépjármű típusra márkaszerviz képviseleti joggal rendelkezünk. Célkitűzéseink között elsődleges feladat az autóbuszpark folyamatos korszerűsítése. E mellett nagy hangsúlyt fektetünk az autóbusz-állomások felújítására, modernizálására, a megfelelő információ szolgáltatásra, utastájékoztatásra, autóbuszaink műszaki, esztétikai állapotára. Munkatársainkkal, gépkocsivezetőinkkel szemben elvárásunk az udvarias, kifogástalan magatartás. Szeretnénk elérni, hogy minél több elégedett utas utazzon autóbuszainkon, akik jó hírünket keltik országunkban, s akiknek a véleménye nagyon fontos számunkra. Reméljük, a honlapunkon történő barangolás kellemes és hasznos időtöltés lesz az Ön számára.

Tuti menü