Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Utazási Irodák képes leírás - Vonyarcvashegy.tlap.hu
részletek »

Utazási Irodák - Vonyarcvashegy.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: vonyarcvashegy.tlap.hu » Utazási Irodák
Keresés
Találatok száma - 4 db
Biró Tours Vonyarcvashegy

Biró Tours Vonyarcvashegy

Községünk a Balaton észak-nyugati részén a Keszthelyi- hegység lábánál helyezkedik el. Az idillikus környezet rengeteg szabadidős tevékenységnek nyújt lehetőséget: Úszás, fürdőzés, szörfözés, vitorlázás, vízisí, kerékpározás, teniszezés, minigolf, horgászat, erdei kirándulás és még sok minden más. Aki viszont csak egyszerűen pihenni szeretne és egy kis időre kilépni a hétköznapok rohanó folyamából, az nálunk szintén megtalálja számítását. Szolgáltatásaink:- Nyaralók, szobák, apartmanok egészéves közvetítése - Belföldi kirándulások szervezése - Pénzváltás - Képeslap, telefonkártya, térkép forgalmazása - Újság értékesítés - Kerékpárkölcsönzés - Robogókölcsönzés - Általános információk

Keszthely Tourist

Keszthely Tourist

A cég 1989-ben alakult, 1994-ig több tulajdonossal működött, 1994-től a jelenlegi ügyvezető tulajdonában áll. Tizenöt év után a Balaton északi partjának legtöbb településén és a környező gyógyfürdővárosokban ma már összesen 10 utazási irodát működtet 20 állandó és további 50 szezonálisan foglalkoztatott munkatárssal. Az irodahálózatot a keszthelyi székhelyű főiroda irányítja. A keszthelyi, hévízi és zalakarosi irodák egész évben, a Balaton északi partján lévő irodák szezonális nyitvatartással működnek. Szolgáltatásai: - Utazásszervezés külföldre és belföldre - Üdülő,- gyógyüdülő, -és wellness programok - Üdülési csekk elfogadása - Saját és bérelt szálláshelyek értékesítése - Különjárati autóbuszok bérbeadása - Tanulmányi kirándulások ,vállalati rendezvények, konferenciák szervezése - Hostess, -idegenvezetés és tolmácsszolgálat - Pénzváltás - Repülőjegy-értékesítés - Utasbiztosítás Új szolgáltatásai: -Kedvezményes diák-repülőjegyek -Nemzetközi diákigazolványok -Vízumügyintézés -Nem zetközi autóbuszjegyek A vállalkozás külföldi és belföldi útjainak lebonyolításához 4 saját autóbuszt működtet.

Kispapp Büro

Kispapp Büro

Szeretné tudni, milyen a Balaton? Egy szóval: páratlan, csodálatos, káprázatos. Vagy a kérdésre kissé részletesebben válaszolva: A természetet itt az Isten jó kedvében teremtette. A vulkanikus hegyekkel ölelt tó lenyűgözi a magyar és külföldi turistákat egyaránt. Itt a Balaton ÉNY-i partján, a Keszthelyi-hegység lankáin fekszik Vonyarcvashegy. A közelben található a tópart legrégebbi városa, Keszthely (5 km), a híres hévízi gyógyfürdő (11 km), a zalakarosi termálfürdő (30 km). Vonyarcvashegyen található a környék legkedveltebb és legnagyobb strandja, mely részben homokos partszakaszával és sekély vizével ideális a kisgyermekes családok részére is. A fürdés és úszás mellett lehetőség van szörfözni, vízisíelni, vízibiciklizni, csónakázni, horgászni a tóban. A strandon óriáscsúszda, strandröplabda pálya, focipálya, játszótér, netkávézó, több butik, sok büfé található. További szórakozási, kikapcsolódási lehetőségek a faluban: lovaglás, tenisz, minigolf, bóling, biliárdszalon, szabadtéri mozi, disco, játékterem, folklór programok.

Tui Utazási Központ

Tui Utazási Központ

Belföldi és külföldi utazásszervezés és közvetítés. Irodánk 10 éve áll az utasok rendelkezésére Keszthely sétálóutcájában. Fő mottónk: Az egyik oldalon ott áll Ön, az utas, akinek jogos igénye, hogy a legkiválóbb szolgáltatásokban részesüljön, a másik oldalon pedig ott állunk mi, akik tapasztalatunkkal és megbízhatóságunkkal Önért dolgozunk. Várjuk szeretettel, forduljon hozzánk bizalommal!

Tuti menü